leuker.nlLeuker.nl is opgericht in 2014 met als doel jongeren te helpen met het regelen van hun fiscale en financiële zaken. Wij zijn een financieel informatieplatform waar jongeren, studenten en scholieren alles over financiën kunnen vinden en leren, Daarnaast kun je bij ons wél makkelijk (zonder DigiD) en leuk belasting terugvragen en zorgtoeslag aanvragen! Leuker.nl bestaat uit een jong, gedreven, hardwerkend en passievol team dat als voornaamste doel ‘finance’ weer ‘personal’ maken heeft. Misschien klinkt dit wat abstract in de oren maar met onze uitleg hieronder zal het kwartje snel vallen.

De financiële wereld
Jongeren krijgen behoorlijk wat voor hun kiezen op financieel gebied. Naast dat het ouder worden leuke voordelen heeft zoals auto rijden en legaal drinken, komen er ook veel regels en verplichtingen bij kijken. Zo krijgen jongeren met verschillende verzekeringen (zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering) en belastingen te maken. De financiële wereld kan dan ook behoorlijk ingewikkeld zijn. Vandaar dat Leuker.nl er voor iedereen is die meer over financiën te weten wilt komen.Makkelijker en leuker belasting terugvragenAan het hoofd van het Leuker team staat Ed, onze Chef Technologie. Ed ontwikkelt al jaren slimme software waarmee moeilijke dingen makkelijk worden. Wat overigens ook het startpunt voor Leuker.nl was; leuker en makkelijker belasting terugvragen. Bij ons doe je zonder DigiD, binnen een paar minuten je belastingaangifte en profiteer je ook nog eens van gave acties en kortingen. Handig toch?!

What’s in it for you?
1. Geld. Besparingen, Kortingen.
2. Heldere informatie, checklists, alerts
3. Tijdige herinneringen over fiscale en financiële veranderingen

What’s in it for us?
1. Kleine transactievergoedingen voor gebruik van de apps en identificatie
2. Maatschappelijke bijdrage aan een financieel bewuster Nederland

Wie controleert dit allemaal?
1. Software audit door Deloitte
2. Beveiligde gecertificeerde verbinding met de Belastingdienst
3. Controle door iDeal en Afterpay

Leuker.nl: de leukste én makkelijkste manier om je belastingzaken te regelen. Kijk voor meer informatie op https://www.leuker.nl/