GEZOCHT: bestuur 2021-2022!

De Groninger Studentenbond is opzoek naar een nieuw bestuur! 

Weet jij alles over het studentenleven? Hou jij van actie voeren? Of hou je van lobbyen? Ben je kritisch en geëngageerd? Dan wil je deze kans niet missen!

In een bestuursjaar bij de Groninger Studentenbond zul je ontzettend veel verschillende ervaringen opdoen. Je zult ook contact hebben met allerlei verschillende mensen. De ene dag hang je met gemeenteraadsleden aan de telefoon over huisvesting, de volgende dag sta je de pers te woord over problemen op de universiteit, en weer een dag later spreek je met de medezeggenschapsraad van de Hanze. 

Eens in de maand vergader je met studenten van andere studentenbonden over de koers van de LSVb. Daarnaast vertegenwoordig je het studentenbelang in het OV-consumentenplatform van de gemeente, en zijn er nog vele, vele andere dingen die op je pad zullen komen tijdens een bestuursjaar bij de GSb.

Nieuwsgierig geworden? Check ons bestuursboekje! Geen vragen meer? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@groningerstudentenbond.nl 

Nog wel vragen? Schroom niet, mail ons op bestuur@groningerstudentenbond.nl 

Je hebt tot 14 mei om te solliciteren!