De Groninger Studentenbond is op zoek naar studenten voor het Onderzoeksbureau!

Hoeveel betaalt een Groningse student eigenlijk gemiddeld voor zijn kamer? Wat is een acceptabele afstand tot de supermarkt? En wat kan er beter aan Nestor? Als jij het interessant vindt om op vragen als deze een antwoord te zoeken, is het Onderzoeksbureau iets voor jou!

Taakomschrijving
Het Onderzoeksbureau van de Groninger Studentenbond doet onderzoek op het gebied van huisvesting, onderwijs en andere studentenbelangen. Daarbij hoort ook het signaleren van een (mogelijk) probleem, het formuleren van een onderzoeksvraag, en het presenteren van een rapport. Via het Onderzoeksbureau weet de GSb beter wat studenten belangrijk vinden, om zo effectiever voor de studentenbelangen op te komen.

Wie zoeken wij?
– Studenten die affiniteit hebben met onderzoek doen.
– Studenten met analytisch vermogen.
– Studenten die geïnteresseerd zijn in studentenbelangen op het gebied van o.a. huisvesting en onderwijs.
– Bij voorkeur hun propedeuse gehaald hebben op HBO of WO.

Wat bieden wij?
– Praktijkervaring op het gebied van onderzoek doen naast je studie
– Netwerkmogelijkheden
– Een gezellige organisatie waarbij iedereen zich voor de belangen van studenten inzet

Over de GSb
De Groninger Studentenbond is dé vakbond voor studerend Groningen en helpt iedere student op het gebied van wonen en onderwijs. Studenten kunnen bij de GSb gratis juridisch advies krijgen en een gratis huurcheck laten doen. Daarnaast organiseert de GSb regelmatig interessante kroegcolleges en debatten. We proberen studenten te helpen via vier pijlers: dienstverlening, belangenbehartiging, informatievoorziening en actievoeren. Ook zijn wij landelijk betrokken, als lid van de Landelijke Studenten Vakbond.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatiebrief met CV voor maandag 27 oktober 12:00 uur naar sollicitatie@groningerstudentenbond.nl. Wil je meer informatie? Mail dan naar zoekco@groningerstudentenbond.nl of bel naar 050 363 4675 (kantoor GSb).