Denk jij het in je te hebben om samen met zes anderen de grootste introductieweek van Europa te organiseren? Heb jij affiniteit met het organiseren van evenementen en ben je enthousiast? Solliciteer dan voor het leukste studentenbestuur van Groningen! Word KEI-bestuur!

Ben je geïnteresseerd in het KEI-bestuur maar heb je nog vragen? Kom dan op maandag 17 september naar de informatieborrel! Hier zal het huidige Dagelijks Bestuur informatie geven over de verschillende functies, hoe het bestuursjaar er ongeveer uit zal komen te zien en kun jij al je vragen stellen. Je bent van harte welkom aan de Pelsterstraat 23 om 19:00 uur!

Ook kun je geheel vrijblijvend een kopje koffie of thee drinken met één van de bestuursleden! Zo kun je al je vragen direct stellen aan de persoon die jouw functie van voorkeur vervult. Om een afspraak in te plannen kun je mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

Meer informatie kun je ook krijgen door een informatiepakket aan te vragen via wervingenpromotie@keiweek.nl!

Solliciteer vóór 24 september 18:00 uur door je CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@keiweek.nl.

Benieuwd naar wat het Dagelijks Bestuur zoal doet? Volg ons dan op Snapchat (KEI-week) en Instagram, of lees onze ervaringen op www.wordkeibestuur.nl.


Unfortunately it is not possible to apply for the board of Stichting KEI if you don’t speak Dutch.