foto van Groninger Studentenbond.Van 5 tot 8 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse GSb-week. In deze week zullen meerdere activiteiten plaatsvinden waarin je de Groninger Studentenbond kunt leren kennen. Hieronder vind je alle activiteiten:

Maandag:
Stel ons al je vragen over huurrecht of andere juridische problemen op onze check-je-rechten stand bij het Academiegebouw, tussen 12:00 en 17:00. Misschien sleep je er wel een mooie huurverlaging uit!

Dinsdag:
Ook vandaag kun je ons al je vragen over huurrecht of andere juridische problemen stellen op onze check-je-rechten stand op Zernike, tussen 12:00 en 17:00! Niet alleen je rechten leren kennen, maar die leuke medewerker, of de Groninger Studentenbond nog beter leren kennen, kom dan naar onze GSborrel in Tram 13 om 21:30.

Woensdag:
Uitgebrakt van de borrel? Dan zit er maar één ding op: debatteren! Kom met ons en GDS Kalliope debatteren over internationalisering om 19:30. De locatie hoor je nog van ons! Zie ook het evenement:
https://www.facebook.com/events/251925325345442/

Donderdag:
Misschien iets minder exotisch dan Tblisi, maar ook in Groningen kun je prima ‘Wie is de Mol’ spelen. Doe je met ons mee, om 20:00?

Zet het alvast in je agenda en hou de Facebook pagina in de gaten!

Lid worden?
Van maandag 5 tot vrijdag 9 februari kan je voor €2.50 lid worden van de Groninger Studentenbond! Door lid te worden steun je niet alleen studenten maar krijg je ook nog eens een tof pakket, met onder andere gratis fiets lampjes.

Je kan ons maandag tussen 12:00 en 17:00 vinden voor de academie gebouw en dinsdag op Zernike! Je kan ook bij ons terecht voor gratis huurchecks een huuradvies.

Je kan ook hier inschrijven en je pakket later ophalen op ons kantoor! https://groningerstudentenbond.nl/lid-worden/