5 Voordelen om lid te worden bij de Groninger Studentenbond

Omdat het er altijd gezellig is. Bij de GSb zul je veel andere actieve en gemotiveerde studenten vinden met verschillende achtergronden en studies. Sommige van onze commissies zijn enkel voor Nederlandse studenten in verband met de aard van het werk, maar er zijn ook groepen waarin internationals zitten, zoals de werkgroep Huisvesting. Naast het actief worden in de werkgroepen en commissies zijn de maandelijkse borrels, de pubquizzen en de reisjes naar het buitenland bij uitstek een goede gelegenheden om mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Tijdens je studie doe je natuurlijk academische vaardigheden op, maar er is geen betere manier om ervaring op het gebied van plannen, samenwerken binnen een diverse omgeving en het leiden van een groep op te doen dan door deel te nemen in een commissie of werkgroep. Onze werkgroepen zijn daarvoor meer dan geschikt, zoals beaamd zal worden door zowel eerdere als huidige medewerkers en coördinatoren.

De Groninger Studentenbond heeft een rijke geschiedenis. Sinds 1971 zetten haar leden zich in hun vrije tijd actief in voor de belangen van hun medestudenten in Groningen. Dit is een erfenis waar wij trots op zijn en waar wij ons vooral ook in de toekomst voor willen inzetten. Door lid te worden van een van onze werkgroepen of commissies wordt ook jij hier onderdeel van en kan je jouw stem laten horen en zo opkomen voor de rechten en belangen van je medestudenten.

Wij van de GSb begrijpen als geen ander dat studeren je prioriteit is. Daarom maken we het mogelijk en makkelijk voor onze leden om hun werk binnen de commissies en werkgroepen met hun studie te combineren. Wanneer je onzeker bent over je werkbezetting hoef je niet te twijfelen om contact op te nemen, wij zijn meer dan bereid om je te adviseren.

Indien de laatste vier punten je interesse hebben gewekt, heb je geluk. Met het begin van het nieuwe jaar zijn er weer meerdere vacatures open. Het gaat om verschillende werkgroepen en commissies, elk met andere eisen, dus er zit zonder twijfel iets voor jou tussen. Voel je absoluut niet bezwaard om op ons kantoor langs te komen of op een andere manier contact met ons op te nemen indien je twijfelt of vragen hebt. We helpen je graag verder. Klik hier voor een volledige lijst met de vacatures.