Vacatures

Zoek jij iets om naast je studie  te doen? Dan is medewerker worden in een van onze werkgroepen of commissies een geweldige optie, waar je veel kennis kan opdoen en daarnaast de vele studenten in Groningen kan ondersteunen. Je krijgt de mogelijkheid om te werken binnen een team van enthousiaste studenten met verschillende studies. Binnen dit dit team zul je naast een leuke tijd beleven ook vaardigheden als plannen en organiseren opdoen. Kijk voor meer redenen om actief te worden bij de Groninger Studentenbond naar onze lijst ( Vijf voordelen van werken bij de Groninger Studentenbond) or bekijk de lijst hieronder om te zien welke vacatures er momenteel openstaan. Indien je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een functie, kun je ons bereiken via sollicitatie@groningerstudentenbond.nl of solliciteer direct en stuur je korte motivatiebrief en cv op naar sollicitatie@groningerstudentenbond.nl.

Coördinator Juridisch Steunpunt

Het Juridisch Steunpunt is op zoek naar een nieuwe coördinator!

Voor het Juridisch Steunpunt zijn we op zoek naar een enthousiaste coördinator die zijn of haar juridische kennis graag in de praktijk wil toepassen. Het Juridisch Steunpunt geeft advies over allerlei rechtsgebieden. Je taken zijn onder andere cliënten ontvangen op kantoor, mailtjes beantwoorden en de telefoon opnemen. Daarnaast ben je als coördinator het aanspreekpunt voor de andere leden, maak je de roosters en organiseer je 4x per jaar een training voor het Juridisch Steunpunt om de kennis op peil te houden.

Het Juridisch Steunpunt is elke maandag van 12-17 en elke woensdag van 12-15 geopend. De functie van coördinator is op vrijwillige basis en kost je ongeveer 6 uur per week, wat dus erg goed te combineren is met je studie!

Dus ben jij een enthousiaste rechtenstudent aan de Hanze of de RUG en wil je graag juridische – en leidinggevende praktijkervaring opdoen? Solliciteer dan nu voor coördinator van het Juridisch Steunpunt van de Groninger Studentenbond! Het enige vereiste is dat je je propedeuse hebt gehaald.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met steunpuntco@groningerstudentenbond.nl Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Stuur dan je CV + motivatiebrief voor 26 januari naar sollicitatie@groningerstudentenbond.nl!

Het Juridisch Steunpunt is onderdeel van de Groninger Studentenbond, de vakbond voor alle studenten in Groningen.

 

Unfortunately you can only apply for this vacancy if you speak Dutch

Leden werkgroep huisvesting

De werkgroep huisvesting bestaat uit een groep studenten die zich bezig houden met de actualiteiten omtrent huisvesting in Groningen. De werkgroep huisvesting kijkt met een kritische blik naar de huidige huisvestingssituatie en werkt aan het opzetten van actieplannen om deze situatie te verbeteren. Heb jij affiniteit met huisvesting en wil je de situatie in Groningen verbeteren? Solliciteer dan nu voor de werkgroep huisvesting van de Groninger Studentenbond (GSb)! Functie eisen: 

  • Je hebt affiniteit met huisvesting
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je kunt goed oplossingsgericht werken

Wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatie naar sollicitatie@groningerstudentenbond.nl